Szolgáltatásaink

63596392_637444263428882_3842571127922622464_o

Foglalkozásaink

– Montessori-eszközök használata
– Éneklés, mondókázás
– Meseolvasás
– Mozizás (diavetítés)
– Bábszínház
– Rajzolás
– Ragasztás
– Gyurmázás

o

Bölcsis Torna

Heti 2 alkalommal bölcsis tornát tartunk. Nagyon szeretik a Kiscsibek. Ez természetesen nem kötelező. Kiscsibéink azonban nagyon szeretik, egyenesen követelik a tornafoglalkozást. Előnye a mozgáskoordináció, szem-kéz koordináció, egyensúly-érzék fejlesztése mellett, hogy a foglalkozások délelőtt vannak, beépítve a napi programunkba, így a szülők idejéből nem vesz el plusz időt a munka után.
Csak néhány felsorolás a tornán használt eszközökből: Bilibo, ortopéd szőnyegek, szivacsmatracok, akadálypálya, alagút, babzsák, labdaeső, babeső, forgó tölcsér.

o

Ünnepségek

Születésnapokat és névnapokat megünnepeljük a bölcsődében, ezzel is különlegessé téve a kis ünnepelt Csibe napját. Ezen kívül meglátogat bennünket minden évben a Mikulás, kíváncsian várjuk a Jézuskát, farsangkor viccesebbnél viccesebb jelmezekbe bújunk, és a Húsvéti nyuszit is mondókákkal, énekekkel próbáljuk idecsalogatni. Az Édesanyákat egy nyílt ünnepség keretében szoktuk köszönteni Anyák-napján, és sosem feledkezünk el a Gyereknapról sem. Az óvodába ballagó Kiscsibéktől egy évzáró bulival búcsúzunk, végtelen puszik és ölelések gyűrűjében.