Rólunk

Bemutatkozó

Csodacsibe Családi bölcsődénk Budapest X.kerületében, Kőbánya-kertvárosban található, egy csendes, nyugodt utcában. Egy 8 évig működő családi napköziben dolgoztunk együtt 5 évig Margó nénivel, de az a bölcsi váratlanul megszűnt. A Kicsik iránt érzett szeretetünk, és a szülők kérlelése miatt minden követ megmozgattunk, hogy folytathassuk a közös kis utunkat a gyerekekkel. A X.kerületi Önkormányzat, valamint egy fenntartó segítségével 2018. őszén megnyitottunk.

 

A bölcsőde a családi otthonom földszintjén működik, míg a családommal a tetőtérben éljük a mindennapjainkat férjemmel, és a kamaszodó iker-gyermekeimmel.

Azzal, hogy Kiscsibéket nevelhetek, gondozhatok az otthonomban, egy gyermekkori álmom vált valóra. Szerencsésnek érzem magam, hiszen a szárnyaink alatt cseperedő Csibék minden nap ámulatba ejtenek, elkápráztatnak, és örülök, hogy részesei lehetünk a csodálatos kis életüknek!

 

1-től 3 éves korig fogadjuk a gyermekeket.

 

A családi bölcsődék előnye, hogy kis létszámú csoportokban telnek mindennapjaink, így minden Kicsire jut kellő odafigyelés, szeretet és gondoskodás, valamint az egyéni bánásmód is maximálisan tud érvényesülni.

Nagy hangsúlyt fektetünk az önállóságra nevelésre, az óvodai életre való felkészítésre. A beszédfejlődés segítése érdekében rengeteget énekelünk és mondókázunk, sok mesét olvasunk. A mozgás fejlődése végett sokat vagyunk kint az udvaron, és a különböző mozgásfejlesztő eszközöket is szabadon használhatják a Kiscsibék kint és bent egyaránt.

o